Kemisk peeling

– produkter från Dermaceutic

Milk peel

En ytlig peel med en blandning av glykol, mjölk och salisylsyra. Lämplig för alla hudtyper och kräver ingen konvalecens. Peelen minimerar torrhetslinjer, reducerar talg, stimulerar nyproduktion av kollagen och fräschar upp.

Vi rekommenderar en kur på 4 gånger med 2 veckors intervall. I behandlingen ingår ett startkit med produkter anpassat efter hudtyp.

Tid: 30 min
Pris
: Ansikte eller dekolletage 2 195 kr.  Ansikte och dekolletage 3 895 kr

 

Mela peel Forte

En medium-djup peel med en blandning av resorcinol, citron, mjölk, phytic och kojicsyra. Lämplig för alla hudtyper, kort konvalescens med ett långvarigt resultat. Behandlar Melasma och annan pigmentering som orsakats av exempelvis sol och åldrande. Ger en jämnare hudton, reducerar fina linjer samt ger en klarare hy.

Patienten går hem med peelen och tvättar själv av den efter ca 8 timmar. Cirka 1–2 dagar efter peelingen kan torrhet, rodnad och fjällning uppstå.

Mela Peel Forte utförs i kur om 1-2 behandlingar med en månads intervall. I behandlingen ingår ett startkit med produkter anpassat efter hudtyp.

Tid: 30 min
Pris
: Ansikte eller dekolletage 3 395 kr.  Ansikte och dekolletage 6 495 kr

 

Cosmo peel

En medium-djup peel med en blandning av TCA, mjölk, salicyl, citron och askorbinsyra (vit-c). Lämplig för åldrad hud med grov struktur, rökrynkor och pigmentförändringar. Stimulerar nyproduktion av kollagen och elastin, förbättra texturen, reducerar acne och pigmentförändringar.

Cirka 2–3 dagar efter peelen uppstår en fjällning och torrhet som håller i sig i upp till 1 vecka.

I behandlingen ingår ett startkit med produkter anpassat efter hudtyp.

Tid: 30 min
Pris: Ansikte eller dekolletage från 3 600 kr

 

Cosmo peel Forte

En medium-djup peel med en blandning av phenol, TCA och glykolsyra. Lämplig för en åldrad hud, rökrynkor och pigmentförändringar. Ger en kraftfullt föryngrande effekt samt reducerar pigmentförändringar.

Ca 2–3 dagar efter peelen uppstår en fjällning och torrhet som håller i sig i upp till 1 vecka.

I behandlingen ingår ett startkit med produkter anpassat efter hudtyp.

Tid: 30 min
Pris: Ansikte eller dekolletage från 3 600 kr

Adress

Linnégatan 9-11, 4 tr
114 47 Stockholm

Telefon

08-14 44 44

E-post

info@improva.se