Juvéderm ansiktsfillers

Juvéderm Ultra – fina linjer och rynkor i ansiktet

Inget ansikte är ett annat likt och därför finns det olika varianter av JUVÉDERM ULTRA beroende på vad just du har för behov och vad du eftersträvar för resultat. En behandling med JUVÉDERM ULTRA ger ett långvarigt men omedelbart resultat samtidigt som det är skonsamt för huden. För att göra din behandling så behaglig som möjlig innehåller JUVÉDERM ULTRA även ett effektivt bedövningsmedel. JUVÉDERM ULTRA tillhör den nya generation av fillers på marknaden och är unik på grund av dess konsistens. Med en hög koncentration av hyaluronsyra tillför den fukt till rynkor och fina linjer och på så vis slätar ut dessa.

Till skillnad från den äldre generationens korniga fillers är JUVÉDERM ULTRA helt slät vilket också bidrar till ett jämt resultat. Att konsistensen är slät innebär det också att det är svårare för cellerna att bryta ned hyaluronsyran än när den är kornig då den bryts ned bit för bit. Studier visar att behandlingar med nya generationen fillers håller längre samtidigt som den inte blir så hård som andra fillers blir. Hårda fillers kan påverka mimiken och resultera i hackiga och konstlade ansiktsrörelser. JUVÉDERM ULTRA är så flexibel att den anpassar sig till ansiktsrörelserna och till den naturliga mimiken. www.juvedermultra.se

 

Juvéderm Voluma – ansiktsvolym

När vi är unga och har en naturlig elasticitet och volym i ansiktet är proportionerna som en uppochnervänd triangel. Volymen är upplyft mot ansiktets övre halva. Allteftersom vi åldras samverkar förlust av ansiktsfett, tyngdlagen och förlust av hudens naturliga elasticitet till att vända på denna triangel, vilket leder till en smalare, mindre ungdomlig panna och tinningområde och en bredare, tyngre käklinje. JUVÉDERM VOLUMA är en volymgivande filler med hyaluronsyra som korrigerar ansiktets volym och konturer. JUVÉDERM VOLUMA återställer den volym i haka, kinder och kindben som har blivit insjunken eller tunn på grund av viktminskning eller som reducerats med ålder. Omedelbart efter behandlingen bör du märka att dina ansiktskonturer ser fylligare och rundare ut, vilket ger ditt ansikte ett mjukare, ungdomligare utseende.

Det unika med JUVÉDERM VOLUMA är att formulan inte migrerar till andra delar än de man vill behandla. Kombinerat med dess släta konsistens går det att massera ut gelen för att få den form och positionering som man önskar under själva behandlingen. Resultatet blir en naturligt följsam och flexibel volym som håller i upp till 18 månader.

 

Juvéderm Hydrate – återfuktning av ansiktet

Fukt är en förutsättning för att huden ska behålla sin elasticitet och spänst och ha en naturlig och frisk lyster. Många krämer kan tillföra fukt ytligt och tillfälligt men det är svårt att tillföra fukt tillräckligt djupt i huden för att det skall ha en synbar, hållbar och effektfull verkan. Om huden saknar fuktighet på djupet blir dessutom följden att annan hudvård blir mindre effektiv. JUVÉDERM HYDRATE är en unik fillerbehandling som verkar fuktgivande på djupet. En injicerbar fuktighetsformula som gör huden slät och fast i de områden som är mest utsatta för solskador och ålderstecken såsom ansiktet, halsen, dekolletaget och händerna.

Hyaluronsyran i JUVÉDERM HYDRATE tar upp och håller kvar fuktighet inne i huden och gör den slät, mjuk och spänstig. Genom att effektivt återställa nivån av hyaluronsyra återfår huden sin naturliga lyster. Till skillnad från många andra produkter med hyaluronsyra innehåller JUVÈDERM HYDRATE dessutom mannitol, ett ämne med antioxiderande egenskaper som bidrar till att förhindra den uppbyggnad av fria radikaler i huden som bryter ner hyaluronsyran. Tack vare tillsatsen av mannitol varar effekten av behandlingen med JUVÉDERM HYDRATE längre.

Adress

Linnégatan 9-11, 4 tr
114 47 Stockholm

Telefon

08-14 44 44

E-post

info@improva.se