Detta är vi

Drömmen om att skapa en exklusiv och personlig klinik, där patienten kan möta kirurg och personal i en inspirerande och lugn miljö, ledde till att Magnus Hober startade Improva Plastikkirurgi 2007. Kliniken har fokuserat på att ge patienterna vård av högsta kvalitet i ett personligt och exklusivt sammanhang och har successivt byggt upp sitt renommé. Improva äger sedan januari 2013 även Kirurg Centrum till 100 % och är nu beläget i vackra sekelskifteslokaler på Linnégatan i Stockholm. Vårt mål är detsamma – att erbjuda god tid för konsultationer och att inte låta kliniken bli för stor. Självklart är vår plastikkirurgiska kompetens på en internationellt hög nivå.

Ställ höga krav på oss. Det gör vi.

Den första konsultationen hos läkaren är oerhört viktig, eftersom patienterna önskar göra ett ingrepp som syftar till att ge en ökad livskvalitet. Vi som plastikkirurger har en betydelsefull uppgift att förstå patientens önskemål och bedöma om de är realistiska. Vi har även en moralisk skyldighet att säga nej till behandlingar om förväntningarna är orealistiska eller om patientens psykiska hälsa kräver det. Konsultationen måste få ta tid för att resultatet ska bli så positivt som möjligt. Varmt välkomna!

Så fungerar det

Konsultation och förberedelser

Konsultation och förberedelser

Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förväntningar inför en operation eller behandling. Tillsammans gör vi också en individuell bedömning av dina förutsättningar för det ingrepp du vill göra så att du kan skapa realistiska förväntningar. Det viktigaste är att du känner dig trygg med ditt beslut och att du får chans att prata igenom det ordentligt med någon som kan besvara dina frågor.

Inför operationen

Inför operationen

På operationsdagen checkar du in, byter om och eventuellt duschar. Sedan träffar du den narkosläkare som ska söva dig och ger dig information om sövningen. Därefter pratar du med din kirurg som fotograferar och ritar på dig. Under tiden har du möjlighet att ställa ytterligare frågor om det är något du undrar över. Hur lång tid operationen tar beror på vilken typ av ingrepp det handlar om och hur omfattande det är. Inför operationen kommer du att få smärtlindring och lite lugnande i förebyggande syfte. Därefter sker ingreppet helt smärtfritt, antingen under lokalbedövning eller narkos.

Efter operationen

Efter operationen

Om ingreppet utförs under lokalbedövning kommer du att kunna stå på egna ben och åka hem utan problem. Dock kommer du inte att kunna köra egen bil. Utförs ingreppet under narkos kommer du att få vila i ett av våra hemtrevliga uppvakningsrum, där vi även erbjuder övernattningsmöjligheter. Våra medarbetare tar väl hand om dig så att du känner dig trygg hos oss. Kom ihåg att du inte får köra bil förrän 24 timmar efter ingreppet.

Återbesök och uppföljning

Återbesök och uppföljning

Självklart ingår återbesök och uppföljning i operationskostnaden. Du får en återbesökstid av oss, men kan även själv kontakta oss för att boka tid när det passar dig. Om det behövs får du komma på flera återbesök utan extra kostnad.

Adress

Linnégatan 9-11, 4 tr
114 47 Stockholm

Telefon

08-14 44 44

E-post

info@improva.se