Diolaze

Diolaze är en laserbehandling som reducerar oönskad hårväxt. Med hjälp av en diodlaserstråle som passerar genom huden ned till hårsäckarna och värmer upp dessa så reduceras framtida hårväxt.

Diolaze har en inbyggd kylande yta som är överlägsen de flesta andra laser behandlingar. Detta gör behandlingen mindre smärtsam och de flesta patienter uppfattar Diolaze som nästan smärtfri.

Som med alla hårborttagningsmetoder med laser kräver Diolaze en serie behandlingar. Hårsäckarna är mottagliga för behandlingen endast under tillväxtfas och man behöver därför flera behandlingar för att komma åt alla hårsäckar i området.

Med varje behandling minskas förekomsten av hår och bästa resultat observeras efter 6-8 behandlingar. Antalet behandlingar kommer att variera beroende på din hårfärg, hårtyp, kroppsyta, och hudton.

Diolaze kan användas säkert på de flesta områden av kroppen som har oönskat hår. Vanligast behandlade områdena är: bikini, ben, armar, bröst, rygg, axlar, mage, hals, haka och polisonger.