Ansiktsbehandling

Våra ansiktsbehandlingar och kemiska peelingar utförs med hudvårdsprodukter från IMAGE. Varje behandling skräddarsys efter ditt hudtillstånd.

AGELESS

Ageless passar åldrad, nedsatt och solskadad hud. Produkterna innehåller en blandning av AHA-syror, retinol, antioxidanter samt blekande ämnen.

Ageless behandlar och förebygger fina linjer, rynkor och andra tecken på åldrande.

VITAL C

Vital C-serien passar för hud som är extremt känslig, torr samt rosacea-benägen. Produkterna innehåller en hög halt av C-vitamin och andra antioxidanter för optimalt skydd och näring

CLEAR CELL

Clear cell är baserad på salisylsyra och är perfekt för en hud med acne. Produkterna lugnar inflammationer, rengör på djupet och dämpar talgproduktionen.

ILUMA

Iluma är skapad för att dämpa melasma, solskador  samt åldersfläckar då den både bleker och behandlar synliga och djupliggande pigmentförändringar. Produkterna innehåller bl.a. hydrokinon, citronsyra, glykolsyra och phyticsyra.

PREVENTION+

Prevention+  är en serie som är framtagen att passa olika hudtyper och samtidigt skydda mot solens skadliga UVA- och UVB strålar. Det är viktigt att dagligen använda sig av en SPF-produkt.

I CONCEAL

I conceal är en kombinerad concealer och dagkräm likt en BB-cream. Den täcker, läker, lugnar, ger näring och låter huden andas utan att täppa till porerna.