Fillerbehandlingar

Minska rynkorna? Finjustera ansiktsproportioner? Se lite yngre ut? Få en mer återfuktad hy?

Oavsett vilken anledning som gäller för dig, finns det ett sätt att skonsamt behandla huden med ett långtidsverkande resultat. Hyaluronsyra (HA) är ett kroppseget ämne och är ett naturligt alternativ till kirurgiska ingrepp.

Din hud befinner sig under ständigt angrepp. Vind, sol, kyla, luftföroreningar, trötthet, känslomässiga förändringar, hormonella variationer och det enkla faktum att tiden går samarbetar alla för att nöta på dess struktur. Samtidigt avtar din huds naturliga fuktbevarande hyaluronsyra med åldern. Detta skapar linjer runt dina läppar och näsa och minskar fylligheten runt haka, käke och läppar vilket ger ett äldre, tröttare utseende.

Hyaluronsyra är en naturlig substans som finns i kroppen och har som uppgift att återfukta och ge vår hud volym. Naturlig hyaluronsyra bryts ned av kroppen på en till två dagar och ersätts därför kontinuerligt. Allteftersom vi åldras avtar denna ersättningsmekanism så att hyaluronsyrans återfuktande och utfyllande effekter avtar. Hyaluronsyra används för skönhetsbehandlingar och har använts av läkare för injicering i artritiska leder för att underlätta rörelser samt även vid ögonoperationer.

Fillers som Juvéderm innehåller koncentrat av hyaluronsyra och med hjälp av en behandling kan du återfukta din hud på djupet för att få tillbaka elasticitet och spänst. Improva använder enbart fillers som är godkända av FDA vilket innebär att de är av god kvalitet och kliniskt testade. En kvalitetsmärkning som få fillers har.

Fördelarna med fillerbehandlingar är att:

  • Det går snabbt – en behandling tar ca 30 minuter
  • Det är enkelt – Minimal återhämtningstid
  • Det inte är permanent – du kan på så vis korrigera behandlingen senare
  • Det är säkert – De fillers som vi använder är alla godkända av FDA
  • Det finns många lösningar–för svårbehandlade områden som till exempel ovansidan av händerna, halsen, urringningen och ansiktet

Problemområden som kan behandlas med fillers, hyaluronsyra

Kråksparkar
Rynkor på grund av rökning
Kindbenen
Amorbågen
Marionettlinjer
Hals och dekolletage
Händer
Glabellaveck i pannan
Kinderna
Tunna linjer runt munnen
Läpparnas fyllighet
Hakans fyllighet